Marthe Koning

Marthe Koning studeerde in 2011 af aan de universiteit van Utrecht in de richting klinische en gezondheidspsychologie. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt in een klinische en deeltijdbehandeling, waar zij groepstherapie gaf aan cliënten met persoonlijkheidsproblematiek.
Sinds 2017 biedt zij individuele therapie aan (jong)volwassenen met diverse psychische problemen (o.a. angst- en stemmingsklachten, trauma klachten, persoonlijkheidsproblematiek, overbelasting en ADHD) binnen de basis en specialistische GGZ.  

“Ik werk vanuit de overtuiging dat we als mens allemaal onze krachten, kwetsbaarheden en worstelingen hebben, en streef ernaar om op gelijkwaardige, persoonlijke en transparante wijze behandelrelaties aan te gaan. Binnen dit contact ontstaat ruimte om samen te onderzoeken waardoor klachten zijn ontstaan en probeer ik met behandelinterventies uit cognitieve gedragstherapie, affect fobie therapie, ACT en EMDR een behandeling te bieden die aansluit bij de betreffende persoon. Therapie betekent hard werken en kan zwaar zijn, maar werkt naar mijn mening het best als er ook ruimte is voor lichtheid en humor. Ik loop graag een korte of langere periode naast je, om je te helpen het vertrouwen te krijgen dat je zelf verder kunt.” 

Marthe is sinds augustus 2019 werkzaam bij Praktijk Haga & Dijkstra en is in september 2020 begonnen aan de tweejarige postmaster opleiding tot GZ-psycholoog bij het RCSW in Nijmegen. 

 

Aanwezig
Maandag     08:30 uur tot 17:00 uur
Dinsdag       08:30 uur tot 17:00 uur
Woensdag   08:30 uur tot 17:00 uur
Donderdag   08:30 uur tot 17:00 uur

Mailadres: Koning@praktijkhaga-dijkstra.nl