Inge Suurland

Inge Suurland

Inge Suurland studeerde in 2012 af als ontwikkelingspsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft zij binnen een tweetal jeugdzorginstellingen ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling bij kinderen en jongeren met o.a. ontwikkelingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, systeemproblematiek en trauma/hechtingsproblematiek. Sinds augustus 2019 heeft zij de opleiding tot registerpsycholoog NIP Kind & Jeugd afgerond.

Sinds mei 2020 is zij verbonden als zelfstandige aan praktijk Haga en Dijkstra c.s. waar zij zich bezig houdt met diagnostiek en behandeling voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen binnen de basis GGZ en specialistische GGZ. Inge maakt daarbij gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR kan onderdeel zijn van een behandeling. Daarbij vindt zij openheid en eerlijkheid belangrijk in het contact en beschouwt zij het opbouwen van een vertrouwensrelatie als een belangrijk onderdeel van de behandeling.

Inge is lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt).

Inge is GZ-Psycholoog met BIG nummer: 79933382525
Haar kwaliteitsstatuut is op te vragen in de praktijk.

Het emailadres van Inge is: Suurland@praktijkhaga-dijkstra.nl

Werkdagen:

Maandag 9.00 – 17.00u Frederik Hendriklaan 21

Dinsdag 9.00 – 17.00u Frederik Hendriklaan 21

Woensdag 9.00 – 17.00u Marco Polostraat 12

Wachttijd