Florence de Lange

In 2015 behaalde Florence haar master diploma Medisch Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Naar haar afstuderen werkte ze in verschillende revalidatie centra voor hart- en longziekten (UMC Nijmegen) en voor chronische pijn (Medinello en Ciran Revalidatie) als psycholoog in een multidisciplinair team. Daar heeft ze veel ervaring op kunnen doen met verschillende soorten klachten (o.a. somberheid, angst, trauma, zelfbeeld- en copingproblematiek). Sinds augustus 2019 is ze bij Psychologenpraktijk Haga & Dijkstra komen werken.

Florence werkt onder andere met Cognitieve Gedragtherapie, EMDR, Acceptance and Commitment Therapy. Ze vindt het daarbij interessant om oplossings- en existentiële interventies in te zetten.

De benaderingswijze van Florence kenmerkt zich door een nieuwsgierige, doortastende en open houding waarbij ze niet bang  is om te confronteren.  Ze probeert daarbij de mens achter de kluwen van klachten en problemen te zien en zoveel mogelijk aansluiting te vinden. Een goede werkrelatie en het creëren van een veilige omgeving ziet zij dan ook als de basis voor een succesvolle behandeling. Daarnaast brengt ze graag een vleugje humor in de behandelkamer.

Aanwezig:
Maandag ,donderdag en vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Dinsdag van 11:00 tot 20:00 uur

Mailadres van Florence: delange@praktijkhaga-dijkstra.nl