Wij zoeken een GZ psycholoog

 

Wil jij werken bij Psychologenpraktijk Haga & Dijkstra waar een doelgerichte aanpak, een cliëntgerichte houding, zelfstandigheid en betrokkenheid centraal staan?

Als GZ-Psycholoog behandel je volwassenen in zowel de Basis GGZ als in de Specialistische GGZ op basis van een psychische en psychiatrische stoornis. Met veel ruimte voor eigen inbreng bied je jouw cliënt de best denkbare behandeling.

Je voert intakegesprekken waarbij je in voorkomende gevallen psychodiagnostisch onderzoek toepast. In jouw behandeling werk je vooral met gedragstherapeutische methoden waarmee je het leven van jouw cliënten aanzienlijk verbetert.

Je maakt deel uit van een team van GZ psychologen, Psychotherapeuten en Klinisch Psychologen, met wie je samen de behandeltrajecten bespreekt en van elkaar leert.  Naast het behandel-inhoudelijke stuk houd je contact met jouw verwijzers.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent BIG-geregistreerd en je hebt ruime ervaring met het behandelen van volwassenen
  • Je beschikt bij voorkeur over een registratie als cognitief gedragstherapeut
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met EMDR en schematherapie
  • Je bent van nature kritisch en nieuwsgierig en je wilt graag leren van elkaar en met elkaar
  • Je bent zelfstandig en initiatiefvol, hebt een cliëntgerichte houding en bent betrokken bij de praktijk
  • Je bent een leuke collega, die ook het contact met andere collega’s belangrijk vindt

Wat kun je van ons verwachten?

  • Zelfstandige functie binnen de volwassenzorg in een vrijgevestigde psychologenpraktijk
  • Mogelijkheden voor het begeleiden van Piog’s (werkbegeleiding)
  • Mogelijkheden voor intervisie, supervisie
  • Aandacht voor diagnostiek, zonodig psychodiagnostisch onderzoek en een gevarieerd aanbod van behandelingen

Het team
Ons team bestaat uit twee Klinisch psychologen-psychotherapeuten, een psychotherapeut, zes GZ-Psychologen volwassenzorg, een GZ-Psycholoog Kinder en Jeugd, vier PIOG’s, twee basispsychologen, drie secretaresses en een financieel medewerkster.

 

Over Haga & Dijkstra
Psychologenpraktijk Haga & Dijkstra is een praktijk voor ambulante geestelijke gezondheidszorg met naast de hoofdlocatie nog drie andere locaties in Den Bosch, waaronder twee gezondsheidscentra. Wij werken nauw samen met huisartsen en overige disciplines in de eerste lijn. Wij bieden zorg aan Volwassenen en Kinderen en Jeugdigen in zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ, voor nagenoeg elke stoornis.

Bij Haga & Dijkstra word je betrokken en uitgedaagd om steeds weer het beste in jezelf naar boven te halen. Wat wij doen, doen we met passie en focus. Dat doen we sinds 1985. Bij Haga & Dijkstra staat kwaliteit van zorg en zorg op maat voorop.

Wij zijn een erkende opleidingspraktijk voor de GZ-opleiding in samenwerking met het RCSW in Nijmegen. De erkenning voor de Psychotherapie-opleiding is in aanvraag.  


Geïnteresseerd?
Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken?
Je kunt een CV en motivatiebrief mailen naar: dijkstra@praktijkhaga-dijkstra.nl
Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Marjan Dijkstra (Klinisch Psycholoog-Psychotherapeut, praktijkhouder) via 073-6210911
Wil je nog meer weten over Haga & Dijkstra? Website: www.praktijkhaga-dijkstra.nl