Hanneke Veldhoen

Hanneke Veldhoen is in 2011 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg, waar zij de masteropleiding Medische Psychologie, specialisatie Klinische Neuropsychologie heeft afgerond.Sinds oktober 2017 werkt ze als zelfstandige GZ-psycholoog bij psychologenpraktijk Haga & Dijkstra.  Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Psychologen (NIP) en de Vereniging EMDR Nederland (VEN).

Hanneke heeft gewerkt op meerdere terreinen, waaronder medische psychologie, de ouderenzorg en de reguliere gezondheidszorg, waar ze ervaring heeft opgedaan met diagnostiek van geheugenproblematiek en individuele behandeling van onder meer angst- en stemmingsklachten, overbelasting en levensfase problematiek.Ze gebruikt cognitieve gedragstherapie als basis en maakt waar nodig gebruik van andere behandelmethoden, waaronder oplossingsgerichte therapie en EMDR.
Hanneke neemt de tijd om iemand te leren kennen en een veilige samenwerkingsrelatie op te bouwen. Vanuit dit contact gaat ze samen met de client op zoek naar oplossingen en veranderingen, met als uiteindelijk doel de client (nieuw) perspectief te bieden.

Hanneke werkt dinsdagmiddag en –avond, woensdag en vrijdag op de locatie Frederik Hendriklaan.
Het mailadres van Hanneke: veldhoen@praktijkhaga-dijkstra.nl

 

BIG nr. GZ-psycholoog      :  69923384725
Lid Intervisiegroep
Kwaliteitsstatuut                     : kwaliteitsstatuut Hanneke Veldhoen