Bram Wijnbergen

Bram Wijnbergen is in 2013 aan de Radboud Universiteit van Nijmegen  afgestudeerd als gezondheidszorgpsycholoog. Daarna is hij werkzaam geweest als medisch psycholoog en als revalidatiepsycholoog voor (jong)volwassenen. Vervolgens heeft hij ervaring opgedaan als onderzoeker van kinderen en jeugd met lichamelijke klachten bij het Radboud Universitair Medisch Centrum en een training in voice-dialogue genoten.
Sinds januari 2018 is Bram verbonden aan praktijk Haga & Dijkstra c.s. waar hij zich richt op zowel testdiagnostiek als behandeling van kinderen, jongeren en jongvolwassenen binnen de basis GGZ en specialistische GGZ. Bram maakt gebruik van cognitieve gedragstherapie en leent daarbij aspecten van persoonsgerichte, existentiële en mindfulness therapie. Hij hecht waarde aan transparantie, vertrouwen en toegankelijkheid met oog voor de persoon achter de klacht.

Bram is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en belangstellend lid van de Nederlands Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP).

Bram is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
wachttijd voor Bram Wijnbergen

U kunt hem bereiken op het e-mailadres:
wijnbergen@praktijkhaga-dijkstra.nl