Nathalia Brusse

Nathalia BrusseNathalia Brusse studeerde in 2004 af in de richting Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Leiden. Sinds augustus 2016 is zij in dienst bij  bij Psychologenpraktijk Haga en Dijkstra c.s. en tevens in opleiding tot psychotherapeut, specialisatie ‘Volwassenen’

In de afgelopen jaren heeft zij ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling van uiteenlopende psychische klachten bij kinderen, jongeren en volwassenen. Tevens heeft zij ervaring met het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Zij heeft eerder gewerkt bij verschillende afdelingen van de Parnassia Bavogroep. Zij is daarna als multisysteem therapeut werkzaam geweest bij De Viersprong, een hoogspecialistische ggz-instelling gericht op persoonlijkheid, gedrag en gezin.

Nathalia heeft affiniteit met complexe en langdurige psychische klachten die van invloed zijn op meerdere levensgebieden. Een goede samenwerking ziet zij als basis voor verandering. Binnen de behandeltrajecten zal zij elementen van de cliëntgerichte psychotherapie, de cognitieve gedragstherapie, de psychoanalytische therapie en de systeemtherapie integreren. Aandachtsgebieden zijn o.a.: Persoonlijkheidsproblematiek, stemmingsklachten, problemen in de impulscontrole.

Het mailadres van Nathalia is Brusse@praktijkhaga-dijkstra.nl
Klik hier voor wachttijd.