Roxanne Emaus

Roxanne_Emaus_2015 (2)Roxanne Emaus studeerde in 2012 af in de richting klinische gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Nijmegen.
Sinds 2015 is zij verbonden aan de praktijk Haga en Dijkstra c.s binnen de GBGGZ en SGGZ als psycholoog i.o. tot GZ- psycholoog.

Eerder heeft zij o.a. gewerkt bij psychologenpraktijk Peters, Kobussen & Partners te Doetinchem en GGZ instelling Counterpane. Als behandelaar heeft zij ruime ervaring opgedaan met individuele- en groepstherapie bij een grote diversiteit aan psychiatrische problematiek onder volwassenen en adolescenten. Zij heeft het meeste gewerkt met problematiek rondom stemming, angst en verslaving. Daarnaast heeft zij affiniteit met psychodiagnostisch onderzoek, met name gericht op persoonlijkheid en ADHD.

Roxanne werkt cliëntgericht met cognitieve gedragstherapie als basis voor behandeling. Ook kan EMDR onderdeel van behandeling zijn.

Roxanne hecht veel waarde aan transparantie en goed behandelcontact. Zij ziet iedere cliënt als uniek individu en zoekt altijd naar datgene dat werkt voor die persoon, wat de klachten ook zijn.

Het mailadres van Roxanne is emaus@praktijkhaga-dijkstra.nl
Klik hier voor wachttijd.