Jolijn van der Aalst

Jolijn van der Aalst studeerde in 2005 af als psycholoog aan de Universiteit Maastricht. Sinds 2010 is zij GZ-psycholoog.
Sinds mei 2014 is zij als zelfstandige  (AGB code 94017144) verbonden aan de praktijk Haga & Dijkstra c.s. Eerder heeft zij gewerkt op de afdeling Medische Psychologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en bij de teams Adolescenten, SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten), Ziekenhuispsychiatrie en Angst van de Reinier van Arkel Groep. Ook heeft zij gewerkt bij Tactus Verslavingszorg in Zutphen.

Zij beschikt over een ruime ervaring in het bieden van zowel individuele als groepsbehandelingen voor volwassenen en heeft daarnaast affiniteit met het behandelen van adolescenten. Zij heeft ervaring met diverse probleemgebieden. In haar behandelingen maakt zij gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie. Binnen haar werk staat persoonlijk contact met de cliënt centraal, waarbij zij een groot belang hecht aan het opbouwen van een vertrouwensband.

Zij is lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).
Klik hier voor wachttijd.

Mailadres van Jolijn: vanderaalst@praktijkhaga-dijkstra.nl
kwaliteitsstatuut Jolijn van der Aalst GZ-Psycholoog