Marieke Breuls

portret-003Marieke Breuls studeerde in 2004 af in de richting klinische gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Tilburg.
Zij is GZ-psycholoog en Cognitief Gedragstherapeut VGCt.Sinds maart 2013 is zij verbonden aan de praktijk Haga en Dijkstra c.s. als zelfstandige ( AGB: 94008436) Zij heeft gewerkt op de afdeling angst- en stemmingsstoornissen bij GGZ Midden-Brabant (tegenwoordig: GGz Breburg), bij psychologenpraktijk HSK Eindhoven en Silver Psychologie te Breda.

Zij beschikt over een ruime ervaring in het bieden van zowel individuele als groepsbehandelingen voor volwassenen en heeft zich gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, EMDR en kortdurende (oplossingsgerichte) psychotherapie.
Haar voornaamste aandachtsgebieden zijn angstklachten (onder meer sociale angst, paniekklachten, posttraumatische stressstoornis, andere traumagerelateerde angstklachten en specifieke fobieën), laag zelfbeeld/onzekerheid, rouw- en verlieservaringen, stemmingsklachten en burnout.

Zij is lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt), Vereniging EMDR Nederland (VEN) en het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Mailadres van Marieke: Breuls@praktijkhaga-dijkstra.nl
Kwaliteitsstatuut          : kwaliteitsstatuut Marieke Breuls
Klik hier voor wachttijd.